Martin de Werker

Via deze website probeer ik je te inspireren om:

 • Uit te zoeken wat geluk is.
 • Te stoppen met jezelf af te wijzen en hiermee jezelf ongelukkig te maken.
 • Naar je gevoel te luisteren en er begrip voor te hebben.
 • Het gevoel toe te laten, vrij te laten en los te laten.
 • Het gevoel aandacht, liefde, compassie en mededogen te geven.

Dit alles met als resultaat een gevoel van vrijheid, vrede, compassie, mededogen, rust, ontspanning, dankbaarheid, enthousiasme en liefde.

Een gevoel van geluk!
Martin de Werker

Jij bent de enige persoon die jou gelukkig kan maken!

Om gelukkig te zijn, hoef je alleen maar te stoppen met jezelf ongelukkig te maken!

(Martin de Werker)

Martin de Werker is inspirator, trainer en coach

Als inspirator, trainer en coach heb ik de volgende vaardigheden:

 • Inspirator en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
 • Specialist in preventie en herstel van stress en burn-out.
 • Ervaringsdeskundige in de verwerking van jeugdtrauma's en trauma's.
 • Goeroe als het gaat om emoties, gevoelens en emotionele blokkades.

Ik help mensen met beperkende overtuigingen en emotionele blokkades. Ik train mensen om van stress naar succes te gaan. Ik reik vaardigheden en oefeningen aan. Ik  leer mensen zich beter te verbinden met zichzelf en anderen. Waar ze goed in zijn komt zo optimaal tot uiting!


Het voelt goed en dankbaar dat ik er voor mensen mag zijn. Mensen die aandacht nodig hebben, hun verhaal kwijt willen en vanuit daar hun verdriet los willen laten. Het is mooi en bijzonder dat ze dit bij je willen doen. Ik voel me vereerd...

Wanneer mensen verdrietig zijn hoef je vaak niet meer te doen dan er gewoon alleen maar te zijn. Je geeft ze alle aandacht en zet ze volledig in de schijnwerpers. Zelf hoef je dan nauwelijks vragen te stellen of adviezen te geven. Hoe stiller je op dat moment bent hoe meer de ander kan loslaten. En als je heel stil bent en je concentreert op de stilte kan het gebeuren dat er spontaan iets in je naar boven komt. Een stem vanuit de stilte, een boodschap op het juiste moment. Zo mooi...

Wanneer je deze boodschap vanuit de stilte geeft aan de ander volgt er meestal een ontknoping. De ander is dan in staat om het verdriet helemaal los te laten. Er is dan sprake van een transformatie. Een sprong voorwaarts van rups naar vlinder. Het is onbeschrijfelijk mooi wat dat met zich mee brengt. Het zijn die momenten waar je intens van kan genieten...

(Martin de Werker)


Mijn verleden

Ik ben jarenlang werkzaam geweest binnen de ICT ; programmeur, Manager R&D en ICT. Een omgeving waar veel stress heerst, prestaties belangrijk zijn en mensen veel in hun hoofd zitten.

Wat mij  vooral boeide in deze functies was het contact met mensen.  Ik ontdekte collega's mij in vertrouwen namen en het fijn vonden met mij te praten.

In een later stadium heb ik collega's begeleid met hun persoonlijke ontwikkeling. Centraal hierbij was de zoektocht naar hun persoonlijke drijfveer. Waar waren ze goed in? Waar konden ze uren over praten? Waar kregen ze energie van?

Ik ben inspirator, coach en trainer.

Ik heb trainingen en workshops gevolgd, zoals: NLP, Sociale Weerbaarheid, Rots en Water, Enneagram, Mindfullness, EMDR, Symbolic Coaching, Hypnotherapie, Systeemtherapie, Zesde zintuig en Gestalt therapie.

Ik ben NLP Master Practitioner. Ik geef trainingen, familie- en bedrijfs-opstellingen. Ik ben Trauma Coach. Ik heb een jaar NLP Master Teacher gevolgd en een drie jarige opleiding tot Transformatie-coach en Energetic System Mover.

Wat is mijn passie?

Ik word enthousiast wanneer ik mijn kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kan overdragen aan anderen. Het geeft mij energie. Inspiratie, training en coaching is een goede manier om dit te bewerkstelligen.Ik geniet ervan als ik iemand zie groeien in zijn persoonlijke ontwikkeling, als talenten tot uiting komen en passie te zien is in een individu of organisatie.

De volgende uitspraken passen bij mij:

 • Om gelukkig te zijn, moet je stoppen met jezelf ongelukkig te maken.
 • Je kunt niet leren om van jezelf te houden, wel stoppen om het niet te doen.
 • Als je werk je passie is, hoef je nooit meer te werken.
 • Droom je het leven, of leef jij je droom?
 • Niet geven en nemen maar delen en ontvangen.
 • Maak van je beperkingen je grootste kracht.
 • Je bent pas perfect als je van jezelf kunt accepteren dat je niet perfect bent.